Menu
Your Cart

Over Prodina

De naam Prodina is een afkorting van Produkten voor Industrie en Agricultuur. Wij zijn een Nederlandse groothandel met ruim 25 jaar ervaring op ons vakgebied. De ontwikkeling van nieuwe en verbetering van bestaande slijtdelen vormt het speerpunt van onze activiteiten. Prodina heeft internationale bekendheid opgebouwd op dit gebied, met name door de freeshaken met hardmetaal en messen, klepels e.d. voor verkleiningsmachines. De ontwikkeling en productie van slijtdelen met hardmetaal (zoals wolframcarbide) geschiedt onder direct toezicht van Prodina zelf. Onze producten zijn Prodina-producten en niet origineel, maar daarom niet minder van kwaliteit!

LET OP: Voor de gehele Prodina website geldt, dat de merknamen c.q. onderdeelnummers die wij vermelden er uitsluitend bij staan voor de herkenbaarheid. Wij willen absoluut niet de indruk wekken dat wij 'originele' slijtdelen aanbieden. Het zijn ONZE producten, passend op de merknaam.

Naast ons specialisme in slijtdelen vervaardigen wij in onze werkplaats op kleine schaal hydraulische cilinders en importeren wij een zeer compleet programma hydraulische componenten. Beide specialiteiten zijn gevisualiseerd in de twee metalen ringen van ons logo.

Twee ringen

De kernactiviteit van onze slijtdelenafdeling is ontwerp, ontwikkeling en productie van slijtdelen voor machines in de land- en bosbouw. Onze hydraulische afdeling produceert cilinders en handelt in hydraulische componenten.

De derde ring

Naast onze activiteiten in slijtdelen en hydrauliek, vragen onze klanten ons steeds vaker om ze te helpen zoeken naar betrouwbare fabrikanten van reserveonderdelen en machines. Noem het maar de 3de ring in ons handelsmerk!

Kunt u het door u gezochte product niet vinden op onze website, is er een goede kans dat wij u kunnen helpen vinden wat u zoekt. Neem gerust contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze website te verbeteren. Privacybeleid .